Wednesday, December 7, 2011

Rindu pada dia yang jauh...

Entry ni aku dedicate khas 'tuk my lovely bestfriend Cik Hikari Ainori

rindunya aku pada dia... pertemuan di UiTM Kedah telah membuahkan ukhwah yg terjalin hingga kini biarpun berjauhan... Dah hampir 3 tahun tak bertemu dgn dia...

Kadang2 terimbau saat-saat indah kami... berkongsi cerita, berkongsi, suka, duka, gelak & ketawa... maybe nama dia dgn aku hampir sama yg buatkan kami serasi... Ya Allah..aku bersyukur kerana Kau hadiahkan aku sahabat yang ikhlas hatinya...

Mengimbau kembali detik-detik tu buatkan kadang-kadang aku tertawa dan menangis sendiri.. Cik H.A... ingat lagi x pagi2 hari kita dah kluar g CS sbb nak mkn pizza.. ciap bole tunggu Pizza Hut bukak lg..hehe... curi2 g outing sbb x nak ur housemate tau...

The most unforgettable moments... bila tgk ur expression yg sangat teruja dan seronok dapat tengok sawah..pagi2 hari dah ajak aku jln2 tgk sawah... siap mintak izin nak turun sawah lg...hehe... happy sgt ko time tu eh... ah...y i'm cryin rite now???...

Cik H.A ingat x dulu kita suka tgk muvi samer2... suka dgr lagu yg sama..lagu yg jiwang2... pastu dengar lagu smpai nanges...hehe..pas 2 kita suka blakon depan ur housemate...klakar kan time tuh...sayangnya gambar kenangan kita x banyak.. Cik.H.A aku simpan semua kenangan kita dlm ingatan aku...

Cik H.A aku rindu ko sangat2 tau... rindukan gelak kau yg kuat tu... rindukan kau yg datang bilik aku nanges2... kau baik sangat2..sampai kadang2 kau biarkan org lain pijak kau... sedih aku rasa time tu.. walaupun jauh kita masih kongsi cerita kita kan... thanks a lot for stay by my side in whatever condition...

Ya Allah... kau peliharalah ukhwah yang terjalin antara kami... sesungguhnya dia sahabat aku yg terbaik... :)




1 comment:

Cik Ainori said...

Jaaa....sedihnye....